50% KORTING | Gebruik code: CFC50 | EINDIGT SNEL
50% KORTING | Gebruik code: CFC50 | EINDIGT SNEL

Veelgestelde vragen

Wat als ik niet tevreden ben?

Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen... maar mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over het Fotocadeau dat je hebt ontvangen, dan horen wij dat natuurlijk graag!

Wij hopen dat je begrijpt dat wij producten die op maat gemaakt worden niet zomaar terug kunnen worden gestuurd. Als de oorzaak van het probleem echter bij ons ligt, dan beloven wij je dat wij hier iets aan gaan doen!

Niet tevreden? Neem dan contact op met onze klantenservice!

De medewerkers van onze klantenservice helpen je graag verder. Klik hier om door te gaan naar onze Contact pagina.


Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat nu?

Als je een bestelling bij ons hebt geplaatst, ontvang je direct een orderbevestiging van ons. Heb je de e-mail met orderbevestiging niet ontvangen? Waarschijnlijk is de bevestigingsemail dan in je Spambox (Ongewenste e-mail) terechtgekomen. Open deze box in je e-mailaccount en bekijk of het bericht daar tussen staat. Is dit het geval, markeer het bericht dan als 'Geen spam', zodat eventuele volgende statusupdates direct in je Postvak IN verschijnen. Staat het bericht hier ook niet? Neem dan even contact met ons op. Wij sturen je dan handmatig een orderbevestiging!

Wat doe ik als ik mijn bestelling niet kan afronden?

Het is mogelijk dat het door een foutmelding of een instelling van je browser niet mogelijk is om je bestelling af te ronden. In dat geval adviseren wij je contact op te nemen met onze klantenservice via onze Contact pagina.. Vermeld in je e-mail welke foutmelding je krijgt en voeg als het mogelijk is een screenshot of foto van je scherm toe aan je bericht. Onze medewerkers zullen dan samen met jou je bestelling alsnog afronden, zodat je zo snel mogelijk van je fotoproduct kunt genieten!

Hoe kan ik contact opnemen met Fotocadeau?

Heb je een vraag die niet op onze servicepagina staat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. neem contact met ons op via onze Contact pagina.. Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te antwoorden op binnenkomende mails. Voor meer informatie kun je ook altijd even een kijkje nemen op onze Contact pagina..


Heb je een vraag over een code of werkt je code niet?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jouw code niet werkt. Hieronder vind je de meest voorkomende redenen:

 • In de code zit een hoofdletter O of cijfer 0. Het verschil tussen beide is moeilijk te zien. We raden jou daarom aan de code te kopiëren vanuit de voucher en in het daarvoor bestemde kortingscode-vlak te plakken. Let erop dat je bij het kopiëren geen spatie aan het begin of einde van de code mee kopieert. Ons systeem herkent een spatie namelijk als teken en hierdoor wordt de code niet geaccepteerd.
 • De code heeft in eerste instantie wel gewerkt, maar werkt niet meer vanwege een betaalfout en het vroegtijdig afbreken van de betaalomgeving. In dit geval wordt jouw code automatisch geactiveerd binnen een half uur.
 • Je kiest een kleiner formaat dan hetgeen aangeschaft. Helaas is het niet mogelijk om met de voucher een kleiner formaat te bestellen. Het formaat moet minimaal het formaat zijn van het arrangement of groter, óf je moet met het formaat minimaal aan de waarde van het arrangement toe komen.
 • Het is helaas niet mogelijk om meerdere codes in één bestelling te gebruiken. Wanneer u meerdere codes bij een dagdeal heeft besteld is het helaas niet mogelijk om deze tegelijkertijd bij 1 bestelling te gebruiken. Per bestelling (voucher) worden er verzendkosten en eventuele extra door u bestelde producten berekend. Dit zijn de voorwaarden van elke dagdealpartij. 

Mocht 1 van bovenstaande redenen niet aan de orde zijn en werkt jouw code nog steeds niet? Neem dan contact op via onze Contact pagina.


Betaalmogelijkheden

Betalen via iDEAL of MisterCash

Internetbankier je bij ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS bank, Regiobank, van Lanschot, ASN Bank, Bunq, Knab of Triodos Bank? Dan heb je de mogelijkheid om via iDEAL te betalen, de gemakkelijkste manier van betalen via internet. Betalen met MisterCash is een service voor onze Belgische klanten en werkt op dezelfde wijze als iDeal.

Waarom betalen via iDEAL of MisterCash?

 • Betalen via iDEAL of MisterCash is bij Fotocadeau helemaal gratis.
 • Je betaalt snel, simpel en veilig via je eigen bank.
 • Je hoeft niets te installeren om iDEAL of Mistercash te gebruiken.

Achteraf betalen via Afterpay

AfterPay voert voor Fotocadeau.nl het achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. AfterPay houd je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geaccepteerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. 

Waarom betalen via Afterpay?

 • Betaal pas wanneer je je fotoproduct hebt ontvangen.
 • Je betaalt snel, simpel en veilig via je eigen bank.

LET OP! Voor betalen via Afterpay rekenen wij €0,95 extra aan bemiddelingskosten.

Betalen via Creditcard

Wanneer je wilt betalen via Mastercard, eMaestro of Visa dan kan dit door de gewenste betaalmethode te kiezen tijdens het afrekenen.

Betalen met Creditcard is GRATIS

Betalen via PayPal

Indien je een account hebt bij Paypal dan kan je ook hiermee betalen. Wanneer je geen account hebt bij Paypal dan kan je alsnog betalen via Mastercard of Visa. Dit kan door te kiezen voor ''betalen als gast'' bij PayPal. Voor meer informatie kunt u terecht op www.paypal.nl.

LET OP! Voor betalen via Paypal rekenen wij €1,95 extra aan bemiddelingskosten.

Betalen via bankoverschrijving

Als je kiest voor bankoverschrijving, dan maak je zelf het verschuldigde bedrag over naar onze bankrekening. Van onze partner MultiSafepay ontvang je dan een e-mail met alle gegevens om het bedrag over te maken.

LET OP: Betalen via overschrijving is gratis, maar kan enkele dagen verwerkingstijd in beslag nemen. Dit heeft dus invloed op de levertijd van uw bestelling.


Mijn betaling is mislukt

Als je betaling is mislukt, kan dit verschillende redenen hebben:

 • Er is een storing bij de betreffende bank.
  Wij adviseren je contact op te nemen met je bank of even af te wachten tot de storing is verholpen. Vervolgens kun je de bestelling nogmaals proberen te plaatsen via een andere betaalmethode.
 • Er is een storing bij de betreffende betaaldienst.
  Als betalen niet lukt, dan kun je uiteraard gebruik maken van onze andere betaalmethodes of wachten tot de desbetreffende betaaldienst de storing heeft opgelost.
 • Je hebt voor AfterPay gekozen, maar deze optie wordt niet geaccepteerd.
  Het kan voorkomen dat je nu niet gebruik kunt maken van de achteraf betalen functie. De reden hiervoor is dat AfterPay een gegevenscontrole uitvoert voor ieder nieuw betaalverzoek. Deze toetsing bestaat uit het controleren van je (betaal)gegevens. Waarschijnlijk is er bij jou iets geconstateerd, waardoor AfterPay heeft besloten geen toestemming te geven voor achteraf betalen. Door het uitvoeren van deze professionele toetsing, gaat men potentieel misbruik van de achteraf betaaldienst tegen. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid, zoals omschreven in zijn privacy statement.

Bezorging

In onderstaand overzicht vind je alle informatie over onze levertijden.

LET OP: Voor formaten groter dan 100 x 180 geldt een levertijd van 5 - 10 werkdagen!

Product

Standaard*

Canvas

Aluminium

Poster

3

Tuinposter

5

Plexiglas

5

* De levertijd is aangeduid in werkdagen indien vóór 15:00 uur besteld

 

Wanddecoratie

Standaard pakket (tot 120x80 cm en 100x100 cm)

Verzendkosten

Canvas

€ 6,95

Plexiglas, aluminium, poster, tuinposter

€ 6,95

 

Middelgroot pakket (formaten tot 170x90)

Verzendkosten

Canvas

€ 10,95

Plexiglas, aluminium, poster, tuinposter

€ 10,95

 

 

 

Groot pakket (formaten groter dan 170x90)

Verzendkosten

Canvas

€ 16,95

Plexiglas, aluminium, poster, tuinposter

€ 16,95

 

 


Duidelijke algemene voorwaarden

Wij houden niet van kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Daarom zijn wij duidelijk in onze communicatie naar jou als klant. Natuurlijk komen er juridische termen om de hoek. Deze staan allemaal beschreven in onze duidelijke Algemene Voorwaarden.

Ga naar > Algemene Voorwaarden Fotocadeau

Klachten

Wij hopen het natuurlijk niet, maar het kan onverhoopt voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over je product. Gelukkig lopen wij niet voor klachten weg en zorgen wij ervoor dat je altijd 100% tevreden bent! Dien je klacht binnen 4 werkdagen bij ons in, zodat we je zo snel mogelijk tegemoet kunnen komen.

Let op: bij onderstaande klachten moet je extra gegevens meesturen of goed opletten:

 • Het product is beschadigd
 1. Er is transportschade: als er sprake is van transportschade, dan moet je een foto van de beschadiging + verpakking meesturen. Anders kunnen wij de klacht niet behandelen!
 2. Er is productieschade: als er sprake is van productieschade, stuur dan een foto van de beschadiging mee. Anders kunnen wij de klacht niet behandelen!
 3. Er zitten krassen op mijn plexiglas: let op: plexiglas wordt geleverd met een beschermfolie. Het kan dus lijken dat er krassen op zitten. Als je het beschermfolie verwijdert, moeten de krassen normaal gesproken verdwijnen. Zitten er na verwijdering van het beschermfolie nog steeds krassen op jouw plexiglas? Stuur ons dan een mail en voeg een foto toe met de beschadiging.
 • Mijn bestelling is incompleet geleverd
 1. Het ophangsysteem mist: als het ophangsysteem mist, controleer de verpakking dan eerst nog eens goed. Het kan namelijk zijn dat het ophangsysteem achter een vouw o.i.d. zit. Echt niet meegeleverd? Stuur ons dan even een mailtje met vermelding van je ordernummer.
 2. De baklijst is niet meegeleverd: als de baklijst niet is meegeleverd, stuur ons dan een mailtje met ordernummer, zodat we dit meteen kunnen afhandelen.
 3. Ik heb één van de twee foto's geleverd gekregen: aangezien wij niet alle producten binnenshuis produceren, kan het zijn dat het ene product een langere levertijd heeft dan het andere. Heb jij twee dezelfde producten besteld en is er maar één geleverd? Stuur dan even een mailtje met het ordernummer en vermeld welk product er niet is geleverd.

Retourbeleid Fotocadeau.nl

Bekijk onze retour informatie pagina hier.


Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact met ons op.